Як носити хіт осені-2023 - червоний колір (ФОТО)

Колір пристрасті - у фаворі модних кутюр'є

Хоча колір фуксії досі актуальний завдяки фільму про Барбі, справжнім трендом осені стане червоний. Не ніжно-червоний, не рубіновий, малиновий чи бордовий, а старий-добрий червоний.

У своїх осінніх колекціях його використовували такі відомі бренди як Stella McCartney, Bottega Veneta, Victoria Beckham, Alexander McQueen & Prada та інші законодавці моди.

Як червоний носити цього сезону?

У вигляді невеликих акцентів

Якщо не любите цей колір, чи вважаєте, що він вам не личить, додайте його у гардероб у вигляді взуття чи аксесуарів: туфлів, сумочок, окулярів тощо. 

Червоний костюм

Яскраво-червоний костюм зі штанами теж підійде для осені. Підберіть до нього класичні туфлі, чи грубі черевики на тракторній підошві, або зручні кеди.

Червоний верх

Червоним може бути лише верх, приміром, блуза, лонгслів, гольф-водолазка чи светр. Лишень додайте до нього низ контрастного кольору: чорного, коричневого чи хакі.

З червоним верхом гарно римуватимуться джинсові речі: блакитні джинсові спідниці з розрізом, штани кльош або ж укорочені джинси.

Ще одна стильна річ - піджак червоного кольору. Його можна носити як із джинсами, так і з класичними чорними штанами. Доповніть образ відповідним взуттям та аксесуарами.

Червоний низ

До червоного низу одягайте білу блузу, яскраво-червоні штани прямого крою та чорне взуття. Сумку можна підібрати в тон до основних відтінків або вибрати нейтральну (бежево-коричневу).

Червоне пальто

Для більш прохолодної осені придивіться червоне пальто. Такий верхній одяг точно виділятиме вас серед сіро-чорного натовпу. Носити його можна як із діловими костюмами, так і з джинсами або святковим вбранням.

Total red look

А найсміливішим модницям пропонуємо звернути увагу на total red look.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень