Як нейтралізувати небезпечні прикмети, пов’язані з грошима: поради екстрасенсів

Як уберегтися від поганих прикмет

Якщо ви розсипали дріб’язок – чекайте великої втрати грошей

Таку прикмету дуже легко нейтралізувати, щоб велика грошова втрата не торкнулася вас і вашої родини.

Не варто класти дріб’язок, що розсипався, назад у гаманець, скарбничку або кишеню. Потрібно віддати його бідним або поміняти на більш великі купюри в магазині, аптеці або в іншої людини.

Віднести дріб’язок потрібно, зібравши його в руку. Якщо не зустрінете жодного жебрака, то залиште гроші на вулиці.

Якщо на вулиці з вашої кишені або гаманця випав дріб’язок – не підіймайте його, нехай там і залишається. Залишивши його там, ви тим самим тільки уникнете великої грошової втрати.

Не рахуйте гроші після заходу сонця – так ви заважаєте грошам прийти у дім

Потрібно і можна рахувати гроші на сонячному світлі, тому що сонце символізує собою золото. А коли ви рахуєте гроші в той момент, коли день іде на спад, то і ваші фінанси теж можуть піти на спад. І такою дією ви заважаєте грошам прийти у дім.

Гаманець падає до непотрібних розтрат

Адже не дарма кажуть: «Що впало – те пропало». Упав гаманець – до непотрібних розтрат. Якщо щось важливе впало – потрібно на ньому посидіти, сказавши при цьому: «Моє», щоб нейтралізувати цю прикмету.

Не витрачайте гроші в день зарплати або прибутку – це до збитків

Якщо ви отримали велику суму грошей, то швидше несіть її додому. Не витрачайте в цей день ані копійки. Це дасть вам можливість зарядити свій будинок активною грошовою енергетикою, щоб гроші у вас завжди водилися і не витікали. Нехай гроші обов’язково переночують удома. Якщо гроші виплатили на банківську карту, принесіть її додому.

Якщо ви витрачали гроші, які отримали в цей самий день, то щоб уникнути збитків, необхідно провести такий ритуал: принесіть решту суми додому. Візьміть гроші в руки і 3 рази побийте по кожній п’яті зі словами: «Коли додому прийшло, нехай дороги з дому не буде».

Так нехай зробить кожен повнолітній член сім’ї, який проживає з вами. Так ви уникнете збитків, більше того, ви поставите на собі захист на збереження грошей.

Не можна класти гроші на стіл, щоб не збідніти

Варто виробити в собі звичку ніколи не класти на стіл ключі та гроші. Стіл – це посередник між нашим світом і потойбічним. А значить, кинуті на нього ключі – це знак того, що може щось погане статися з будинком, а кинуті гроші на стіл обіцяють швидке збіднення.

Для зручності необхідно просто перекрити шлях між нашим і тим світом: на нижньому боці стільниці наклеїти скотч, намалювати замок і зверху на скотч наклеїти зі словами: «Закриваю, замикаю, оберігаю». Через три ночі зняти.

 

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень