Як не думати над питанням «Що скажуть люди?» Рекомендації від священника

Що він сказав?

З покоління в покоління серед українців передається давно відома фраза «Що скажуть люди?». Зараз оцей страх соціального несхвалення - думки оточення - дуже актуальний. Втім, людиноугоддя - це, по суті, хвороблива залежність від думки людини.

Священник Олексій Філюк висловився про цей вираз та дав пораду. 

- Годити треба Богові. А людям будете годити все життя і все одно буде «а шо люди скажуть?». Люди, що захочуть, те і скажуть. Той був добрий. Той був поганий. А ти така нормальна. Ви думайте, що найперше скаже Бог.

 

Чи я був вгодний Богові? А люди як люди. Їм ще ніхто не догодив - навіть син Господній не вгодив. Розіп'яли Христа. Але добрішого за Ісуса не було, - висловився священник.

Перш за все, наголошує священнослужитель, не існує людини, яка вгодила б кожному. Тому треба думати про Бога, а також - як допомогти ближньому своєму. Разом з тим, пояснив він, не варто «лізти зі шкури, аби вгодити всім і кожному».

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень