Кратерів не буде! Як на Рівненщині ремонтують дороги під час війни (ФОТО)

Усі автошляхи проїзні 

Фото ремонтів доріг оприлюднили у Службі автодоріг краю.
Фото ремонтів доріг оприлюднили у Службі автодоріг краю.

Попри воєнний стан та відсутність належного фінансування дороги на Рівненщині – відремонтовані. Передусім шляховики латають міжнародні та національні траси, які виконують функцію гуманітарних та евакуаційних шляхів.

Так, майже 70 тисяч квадратів ямковості Служба автодоріг ліквідувала на Київ-Чоп, Київ-Ковель-Ягодин та Городище-Рівне-Старокостянтинів.

Також вдалось завершити роботи на об’єктах які планували капітально ремонтувати, повідомив заступник начальника Служби автодоріг краю Дмитро Леонтіюк:

- Вдалось вирішити проблемну історію на під'їзді до Сарн. Це саме кільце у Сарнах та ділянка між Немовичами та Сарнами, ми там мали капітальний ремонт проводити. Але тимчасовими заходами вдалось стабілізувати ситуацію там.

 

Така ж ситуація виникла і в районі села Новоукраїнка, Дубенського району. Там навесні мали проводити капітальний ремонт покриття, але з огляду на війну в країні цього не відбулось. 

Паралельно тривають роботи з відновлення дорожньої розмітки. Зокрема у місцях неподалік населених пунктів та навчальних закладів.

Також на дорогах у Рівненському та Дубенському районах встановлюють дорожні знаки, які демонтували на початку повномасштабного вторгнення росії.

Зазначимо, відтоді усі капітальні видатки припинили. Тож на великих об’єктах, таких як Північний обхід, роботи так і не відновлювали. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень