«Як козаки моск@лів ганяли»: з'явилося відео гарячих розбірок між українськими та російськими футболістами у Туреччині (ВІДЕО)

Бійка між ужгородським «Минаєм» та ярославським «Шинником» вже обростає легендами

Футболісти ужгородського «Минаю» та ярославського «Шинника» влаштували масову бійку під час тренувальних зборів, які обидві команди проводять у Туреччині. Гучний інцидент стався 13 лютого, а в його результаті відразу чотири гравці російської команди мають підозри на переломи.

За однією з версій футболісти «Минаю» вимагали від суперників заспівати гімн України, за іншою – конфлікт почався через те, що гравці нашої команди дорікали росіянам за те, що вони не виходять на мітинги та не виступають проти війни.

Крім того, один із гравців «Шинника» нібито опинився в ліфті з кількома гравцями «Минаю» і був побитий.

 

Після чого в холі готелю в Антальї почалася масова бійка між командою.

 

На місце було викликано поліцію, проте нікого з учасників інциденту затримувати не стала.

Український Telegram-канал «ТаТоТаке» підтвердив факт бійки. При цьому він назвав «повною пропагандистською маячнею та коміксом» інформацію про те, що українці намагалися змусити одного з тренера «Шинника» заспівати гімн нашої країни.

Telegram-канал «Бомбардир» опублікував перше відео інциденту в Анталії.

На відео, знятим кимось із ужгородської команди, можна побачити, як один із представників «Шинника» лежить на підлозі. При цьому футболісти та адміністратори лаються між собою, а хтось із табору ярославців намагається вдарити українського опонента.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень