Як і де купити качку Lalafanfan у 10 разів дешевше

Наразі ця іграшка на піку популярності

Щороку для малечі з’являються якісь нові іграшки, які моментально стають популярними. Наприклад, спінери, ляльки L.O.L., дзиґи Beyblade, pop it та інші. Тоді усі діти хочуть їх мати, але ціни на такі новинки зовсім не радують батьків.

Нещодавно іграшкою №1 стала симпатична качка в окулярах Lalafanfan. Оригінальна іграшка коштує від тисячі гривень і вище.

Як придбати качечку Lalafanfan дешевше

Популярну забавку можна замовити з Китаю з відомого сайт AliExpress. Для цього зручніше завантажити додаток на телефон та обираємо товар. Варто уважно читати опис іграшки, бо часом продають лише аксесуари до качки. Також потрібно врахувати вартість доставки в Україну. Цю качку з Китаю можна замовити за менш як 6 доларів, якщо є подарунковий сертифікат. Або за майже 11 доларів без сертифіката.

Час доставки

Варто врахувати, що іграшку ваша дитина не отримає наступного дня. Іноді доставка товару з Китаю може бути лише через місяць. Однак такі очікування того варті, адже можна отримати популярну іграшку у 10 разів дешевше.

Джерело: 04141

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень