Як хвороба змінила Олега Винника і яку таємницю співак приховує досі (ФОТО)

Артист дуже змінився

Відомий український співак Олег Винник за кілька місяців після повномасштабного вторгнення зник з інформаційного простору, без пояснень поїхав до Німеччини та повністю перестав з'являтися у соцмережах.

Останній допис на його сторінці в Instagram був опублікований 24 квітня 2022 року. Втім, за практично рік відсутності в мережу все ж таки потрапило кілька знімків музиканта з Берліна, де він, за словами багатьох колег і людей з близького оточення, проходить лікування.

З яким захворюванням зіткнувся співак зараз – невідомо. Однак, за словами колег, Винник, хоч і зник з інформаційного поля і нічого не говорить про війну в Україні, – наближати перемогу все ж допомагає.

Так, чоловік відомої української співачки Оксани Білозір, а також військовослужбовець ЗСУ Роман Недзельський у липні минулого року опублікував серію звітних знімків про виконану роботу волонтерів.

 

На одному з них можна було побачити і Винника.

Артист дуже змінився. Особливо його стиль. Винник відростив густу сиву бороду. На оприлюдненому кадрі він позував у темних сонцезахисних окулярах та кепці. Деяким шанувальникам здалося, що музикант набрав у вазі, вони припустили, що це може бути пов'язане з медичними препаратами.

Загадковості мовчазному від'їзду Олега Винника додає і те, що зникла із соцмереж і колишня бек-вокалістка артиста, яку називають його «таємною дружиною», Таюне. Втім, нічого дивного. Особисте життя музиканта завжди було головною таємницею для його аудиторії.

Винник не приховував, що в нього є обраниця, але це всі подробиці, які він розкривав публіці та пресі.

За чутками, які походять від друзів пари, Таїсія (справжнє ім'я жінки) та Винник познайомилися ще у 90-х у музичному гуртожитку. Між молодими людьми спалахнув бурхливий роман, тому рішення одружитися прийшло швидко. Весілля зіграли гучне – на сто людей. Дата події, як і інші подробиці, невідома. Коли Таюне розпочала сольну кар'єру, саме Винник почав писати для неї пісні та всіляко допомагати з просуванням. Однак фани практично не сумніваються, що виконавців пов'язують не лише ділові стосунки.
 
Деякі джерела стверджують, що у Винника від Таюне є син. Звати його Юліан і він також мешкає в Берліні. За даними інсайдерів, хлопчику вже 19 років. Як він виглядає та що про нього відомо – дізнайтеся, перейшовши за посиланням.
 
Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень