Як «Х-Фактор» обʼєднав зрадників України та що Марченко, Серьога, Йолка і Сосєдов кажуть про війну

Мабуть, жоден розважальний проєкт в Україні не став таким потужним осередком проросійських артистів та культурних діячів, як «Х-Фактор»

Мабуть, жоден розважальний проєкт в Україні не став таким потужним осередком проросійських артистів та культурних діячів, як «Х-Фактор» на телеканалі СТБ. Саме причетні до зйомок цього шоу стали фігурантами найгучніших проросійських скандалів після 24 лютого 2022 року.

Серед тих, хто працював на українському телебаченні, але пізніше продався за рублі: ведуча Оксана Марченко, журі та навіть члени знімальної команди. 

Оксана Марченко

Протягом багатьох років кума Путіна, проросійського депутата Віктора Медведчука, була обличчям талант-шоу. Ще у 2014 році стало зрозуміло, що ведуча підтримує політику Кремля та наративи російської пропаганди.

Тоді дружина держзрадника і сама почала демонструвати свою зрадницьку позицію. Зокрема, знаходила виправдання окупації Криму та Донбасу, керуючись пропагандистською методичкою про «російських людей» у тих регіонах.

Лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк просив продюсерів шоу замінити її, а Ігор Кондратюк ставив під сумнів її позицію, але артистка продовжувала працювати на українському ТБ, поки остаточно не продалася росії. Зараз її розшукує СБУ.

Микола Сосін

Друг Марченко – у минулому головний музичний продюсер СТБ Микола Сосін – нещодавно був помічений за роботою над білоруськими талант-проєктами X Factor Belarus, Фактор.By та Фактор.By-2 на провладному каналі «Белтелерадіокомпанії».

Там з ним працюють російські артисти Ольга Бузова, Серьога, а також Йосип Пригожин і Сергій Сосєдов, які підтримують геноцид українців.

Сергій Сосєдов

Російський журналіст та музичний критик Сергій Сосєдов з 2010-го до 2015-го займав крісло судді в українських вокальних шоу, зокрема і в «Х-Фактор», однак зараз він забув про карʼєру в Україні та просуває божевільну брехню про неонацистів у Києві.

За прославлення агресії та звірств російських окупантів 15 січня 2023 року Сосєдов був внесений до санкційного списку України.

Йолка

Уродженка Ужгорода, співачка Йолка, яка також сиділа в суддівському кріслі талант-шоу, продала рідний народ ще до повномасштабного вторгнення росії в Україну, а під час великої війни цинічно виступила в Сочі. Там вона виконала кілька власних хітів перед натовпом росіян.

Відомий український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков розповів, що під час роботи в Україні зірка зневажливо поводилася з колегами.

Серьога

Білоруський репер Серьога, справжнє ім'я якого – Сергій Пархоменко, у 2013 році отримав безстроковий дозвіл на проживання в Україні, але підтримати країну під час повномасштабної війни не захотів. Замість цього музикант ненадовго зник із інформаційного поля та повернувся до Білорусі.

Там артист зʼявився на пропагандистському білоруському ТБ в ролі журі на адаптації «Х-Фактора», що промовисто демонструє його політичну позицію.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень