Як дівчат заманюють в ескорт: блогерка розповіла про свій досвід

Все починається з фотосесії

Фото з Instagram блогерки
Фото з Instagram блогерки

Заманити молодих дівчат в ескорт досить просто.

Спочатку чоловіки називаються фотографами та запрошують їх на фотосесії, щоб зробити пропозицію еротичного характеру, розповіла виданню The Sun модель і блогерка Борбала.

Блогерка розповіла, що часто отримує від чоловіків повідомлення непристойного змісту. У них часто пропонують заплатити за секс тисячі фунтів.

Усього кілька місяців тому мені написала людина, яка представилася фотографом. Він сказав, що хоче провести зі мною фотосесію. Однак, коли я попросила свого агента перевірити цю інформацію, фотограф відразу зник, – розповіла блогерка, передає РАДІО ТРЕК з посиланням на Оbozrevatel.

Фото з Instagram блогерки
Фото з Instagram блогерки

За її словами, якщо дівчина все ж таки зважиться на фотосесію, то там її може очікувати що завгодно: від накачування наркотиками до речей куди більш страшних.

Навіть якби я була самотня, мене б не зацікавила подібна пропозиція – це проституція. Останнім часом соціальні мережі нагадують додатки для знайомств, – додала Борбала.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень