«Я ще не все розповіла»: Поклонська каже, що її розсмішила перелякана реакція Гордона (ФОТО)

Та його слова про Гаагу

Як відомо, Дмитро Гордон провів низку резонансних інтерв’ю, які, проте, викликали неоднозначну оцінку та навіть обурення у частини суспільства.

Гордон притьма заявив, що інтерв'ю з Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) та Наталією Поклонською він робив… у співпраці з СБУ.

Мовляв, слова з цих інтерв'ю будуть потрібні для доказу зради та злочинів проти України.

Журналіст додав, що відеодокази вже знаходяться в Гаазі й свідчення Поклонської та Гіркіна стануть основними в справі про анексію Криму і розв'язанні військових дій на Донбасі.

«Інтерв'ю з Наталею Поклонською та з Ігорем Гіркіним були зроблені мною в співдружності з українськими спецслужбами. Ці інтерв'ю ніколи до цього не робив ніхто і ніколи ніхто в Україні не опитував ні Поклонську, ні Гіркіна щодо зради та злочинів, які були скоєні за участю цих людей на території України.


Флешки з матеріалами цих інтерв'ю знаходяться в Гаазі, ці свідчення Поклонської та Гіркіна стануть одним з основних свідчень на процесі у справі про анексію Криму і розв'язуванні кривавої бійні на Донбасі», - сказав Дмитро Гордон.

Наталя Поклонська відреагувала на слова українського журналіста зі сміхом. Вважається, що вона «впала в істерику через слова про Гаагу»:

«Реакція Дмитра Гордона на наше інтерв'ю на диво смішна. Я думала, він серйозний журналіст... Але, виявляється, він лише «спецагент» СБУ.

 

Ким тільки не назвешся, щоб вижити в сьогоднішній Україні. Кажу ж, в Криму спокійніше, приїжджайте. З приводу флешки для Гааги... Не поспішайте – я ще не все розповіла», - написала Поклонська в соцмережах.

Варто відзначити, що в СБУ також відреагували на слова Дмитра Гордона і заявили, що ініціатором інтерв'ю був сам журналіст. Проте вони пообіцяли, що уважно вивчать всі матеріали.

«Служба безпеки України повідомляє, що проведення інтерв'ю з Наталею Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.


Між тим, вся інформація, озвучена в цих інтерв'ю, вже детально аналізується співробітниками Служби на предмет її використання як додаткових доказів захоплення Російською Федерацією території України та фактичного розв'язання війни на сході нашої держави», - йдеться в повідомленні СБУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень