«Я хочу приїхати, коли коронавірус закінчиться», - австралієць знайшов родичів під Рівним

Рідних чоловік знайшов через Фейсбук

Австралієць українського походження Олександр Бунтінг-Чернотович (Alexander Bunting-Czernotowycz) шукає родичів на Рівненщині.

Оголошення про пошук рідних чоловік опублікував у спільності «КЛЕВАНЬ&ОРЖІВ ІНФО», адже саме з Клеваня ще в 90-х роках його бабусі надходили листи.

За словами іноземця, його бабуся була родом з села, що поблизу Дубна. 18 років тому вона померла, після чого зв'язок з рідними з Рівненщини втратився.

 - Мене звуть Олександр. Я з Австралії.

 

Я приєднався до цієї групи, оскільки вважаю, що у мене можуть бути родичі, які живуть у вашому районі. Давно загублені родичі.

 

Моя бабуся народилася в навколишніх селах Дубно, і старі листи, надіслані між бабусею та її родичами у 90-х роках, свідчать, що тут живе Варварук, - йдеться в оголошенні від австралійця.

Бабусю Олександра звали Феодосія Гребар. Чоловік опублікував також декілька світлин листів з адресатом з селища Клевань-1.

Олександр з Австралії

Насправді, родина австралійців не знає, ким приходяться їм Варвачуки, однак припускають, що Марина Варвачук, з якою листувалась колись бабуся, могла бути її племінницею, пише «Район.Рівне».

Серед листів є також адресат з села Привільне Дубенського району. Імовірно, саме звідти родом могла бути Феодосія Гребар.

Жителі Клеваня відразу відгукнулись на оголошення про пошук рідних. Виявилось, що Марини Варвачук вже немає в живих, однак у селищі за тією ж адресою проживає її донька Юлія.

- Це дивовижна новина! Скажу мамі, вона буде така щаслива.

 

Ми думали, що це неможливо простежити родинні зв'язки, бо пройшло так багато часу. Моя мати востаннє розмовляла з родичами 18 років тому, коли моя баба померла, щоб повідомити про це.

 

Я дякую за допомогу. Я хочу приїхати до Клеваня, коли коронавірус закінчиться, - написав Олександр.

Зараз Олександр контактує не лише зі своїм другим двоюрідним братом, але і з іншими членами сім'ї. Ми, його родина, в Австралії, щаслива і також шокована. Чоловік обіцяє повернутись додому в Клевань у 2021 році. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень