«Я впав на коліна й несамовито кричав»: паломник-хасид збив на смерть 24-річну дівчину

Від отриманих травм Аліна Силіна померла на місці

У місті Немирів Вінницької області 24-річний паломник-хасид збив на смерть 24-річну дівчину – місцеву мешканку Аліну Силіну. ДТП сталася ввечері 14 вересня.

Представниця ГУ Національної поліції області Заріна Маєвська в коментарі «Суспільному» підтвердила трагедію. Попередньо, пішохід перетинала проїжджу частину по нерегульованому переходу.

Іноземець перебував за кермом Skoda. Йому 24 роки, він приїхав до України як прочанин. За даними ЗМІ, у машині хасида перебували пасажири, також іноземці. Їх усіх допитали.

Результат огляду водія на приладі «Драгер» показав, що на момент ДТП чоловік був тверезий.

 

Також у нього зроблено забір крові для проведення експертиз.

Після аварії правоохоронці розпочали досудове розслідування в рамках кримінального провадження. Водій автомобіля затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.  У поліції додали, що винуватець ДТП, якщо його провину доведе суд, може сісти за ґрати на строк до 8 років.

За даними видання «Факти», Skoda могла рухатися на великій швидкості, оскільки лобове скло машини розбилося, а дівчину відкинуло на кілька метрів. Аліна Силіна отримала серйозні травми й померла на місці інциденту.

Рідний брат Олександр Силін був на місці аварії, проте водія та його пасажирів там уже не застав.

— Неподалік знаходився наш сусід, який знімав кошти у терміналі. Він все бачив на власні очі, але поки що подробиць не можемо озвучувати, щоб не нашкодити слідству.

 

Сестра просто собі йшла по зебрі, а ці виродки її вбили. Вони дійсно летіли...

 

Побачивши мертву сестру на асфальті, я впав на коліна й несамовито кричав, – зізнався чоловік.

У соцмережах місцеві жителі пишуть, що на місці, де загинула дівчина, і раніше траплялися аварії. Люди просили встановити там світлофор, але цього ніхто не зробив. деякі стверджують, що пішохідний перехід освітлено не було, світло ввімкнули за 5 хвилин до того, як приїхала поліція.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень