«Я бачу себе новим керівником»: Притула хоче очолити партію «ГОЛОС»

Гуморист проти нинішньої керівниці Кіри Рудик

Сергій Притула

Сергій Притула хоче стати новим головою партії «ГОЛОС». Рішення про зміну партійного керівництва може бути прийнято на з’їзді партії.

Про це Притула заявив в інтерв’ю РБК-Україна.

Відповідаючи на питання, чи бачить він себе очільником партії, Притула відповів:

Так, я бачу себе новим керівником і мені подобається те, що я бачу.

Сам Притула вже публічно виступив проти нинішнього глави “Голосу” Кіри Рудик. Він хоче домогтися проведення партійного з’їзду, де буде обговорюватися питання зміни керівника. Гуморист розраховує, що з’їзд вдасться провести «набагато раніше» літа або осені.

Кіра Рудик

Але знову ж таки це залежить від доброї волі чинного керівництва партії, була заява, що керівництво не проти цього з’їзду, проте конкретна дата не була названа. Ми спробуємо прискорити цей процес, – зазначив Притула.

Зазначимо, з березня 2020 року партію “Голос” очолює Кіра Рудик, яка змінила  Святослава Вакарчука. Наприкінці березня 10 з 20 депутатів фракції “Голос” виступили з відкритим листом, в якому закликали переобрати керівництво партії.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень