«Я б уже помер» - шокуючі кадри та слова «ковідних» пацієнтів реанімації м. Рівне (ВІДЕО 18+)

Те, чого ми не бачимо

Ці кадри з рівненської реанімації шокують. Всі ліжка зайняті хворими. Подаємо слова тих людей, які опинилися на лікарняному ліжку з ускладненнями COVID-19. 

Відділення заповнене хворими на коронавірус, які без кисню були б уже мертві.

Мені стало тяжко дихати, я став задихатися. Думав, що це все єрунда. Якби мене в реанімацію не перевели, я б уже навєрно помер би, говорить пацієнт. - Вакцинуйтеся та не бійтеся. Не слухайте дурних. Вакцинуйтеся. Потому шо це життя.

Заступник головного лікаря Ігор Дундюк:

Зараз знаходимося в реанімаційному відділенні нашої лікарні. В нас під відділення реанімації виділено 27 ліжок, 20 апаратів ШВЛ. Всі хворі невакциновані, всі хворі підключені до апаратів ШВЛ, всі ліжка зайняті хворими.

Такої роботи у Рівному теж вистачає.

Раніше дуже рідко хворів, прийшов коронавірус, лікувався вдома. Думав, що вже стало простіше. Потім почалася задишка, і в неділю потрапив сюди у відділення. Рекомендую, щоб не забували вакцинуватися. Особливо своїх рідних і близьких.

Цей чоловік був на апараті штучної вентиляції легень 23 дні. У нього в горлі трахеостомічна трубка, тому він не може говорити.

- Самі вакциновані? – запитують у чоловіка.

- [Махає головою, що ні]

- Він не вакцинований, - каже медик. 

- Але річ потрібна, кажете?

- [киває].

В мене тяжке аутоімунне захворювання і я п'ю гормон, в якому написано: «Протипоказана вакцинація». Людей багато, якщо їх не приєднати до кисню отак, вони просто помруть. Мої рідні та близькі вакцинувалися, ну в однієї була температура 37,5. Ну це не страшно. Ці інтернетні фейки – це все єрунда, це твоє життя, а життя в тебе одне. Сьогодні ти дихаєш, а завтра – ні.

Відео опублікував заступник міського голови Рівного з питань охорони здоров'я Юрій Поліщук.

Нагадаємо, що на Рівненщині уже кілька днів поспіль щодня вмирає близько двох десятків хворих через ускладнення коронавірусної хвороби. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень