«Я — журналіст»: рівненських школярів запрошують розповісти світу про незламність українців

Це щорічний конкурс

Старшокласники, які пишуть твори, фотографують або знімають відео, мають можливість взяти участь у XIII всеукраїнському конкурсі учнівських творчих робіт «Я — журналіст!», який триває до 1 березня. Цільова аудиторія конкурсу — учні 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, а також учні та студенти профтехучилищ та коледжів. Участь безплатна.

Тема конкурсу – «Розповідаю світові про незламність українців».

За умовами конкурсу, учасники можуть розкривати цю тему, розповідаючи про незламність захисників України на фронті, а можуть висвітлити її на прикладах волонтерської діяльності, роботи вчителів, медиків, енергетиків, журналістів, підприємців, усіх, хто своєю самовідданою працею, своєю незламністю зміцнює Україну в умовах протистояння російській військовій агресії, робить внесок у нашу майбутню перемогу.

Оголосити підсумки й нагородити переможців планують у квітні 2023 року. Зазвичай нагородження відбувається в Києві, в Національній спілці журналістів України, адже конкурс щороку збирає 500-800 робіт учасників з усієї держави.

Конкурс «Я — журналіст!» проводиться з 2009 року. Виник він у Рівному, а з 2016 року став всеукраїнським. Це — приватна ініціатива, організатором конкурсу є журналіст Віталій Голубєв. Проведення конкурсу підтримують Національний університет «Острозька академія», Департамент освіти й науки та Управління культури й туризму Рівненської облдержадміністрації. Цьогоріч конкурс також проходить за підтримки голови Рівненської обласної військової адміністрації Віталія Коваля.

Детальні умови конкурсу «Я — журналіст!» 2022 року тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень