WhatsApp додав довгоочікувану функцію для iPhone та Android-смартфонів

До недавнього часу подібною опцією можна було користуватися тільки у версіях WhatsApp для комп’ютера

Конкуренція серед месенджерів загострилася, і успіхи Telegram змушують навіть таких скупих на нові фічі мастодонтів, як WhatsApp, змінюватись на краще.

У додаток нарешті додали можливість, на яку чекало чимало користувачів – заходити в один акаунт з декількох смартфонів відразу. 

До недавнього часу подібною опцією можна було користуватися тільки у версіях WhatsApp для комп’ютера, та ще й у веб-версії месенджера, доступній через браузер.

 

І це було дуже незручно, особливо у випадках, коли месенджер був потрібен одночасно на смартфоні та планшеті. 

 

Тепер повноцінна багатозадачність доступна в тестових збірках WhatsApp, а незабаром має з’явитися й в стабільних версіях.

Як і у версії для комп’ютера, підключити до одного облікового запису WhatsApp можна буде до чотирьох різних пристроїв.

Тобто, ніхто не завадить користуватися месенджером, наприклад, із двох смартфонів, планшета та ПК. Основним, як і раніше, залишиться смартфон. 

І для підключення до облікового запису всього іншого потрібно буде сканувати QR-код, згенерований на смартфоні, з якого обліковий запис активували вперше. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень