«Вже, мабуть, за лісом треба справляти поминки»: мешканці Рівненщини про фури з деревиною

Як з області вивозять ліс

Тему у спільноті "Сарни як вони є" у Фейсбуці порушила Еліна Городнюк-Омельчук. Вона виклала фото фури, навантаженої лісом, і прокоментувала:

Еліна Віталіївна Городнюк-Омельчук · 20 вересня о 21:09

 

Вже, мабуть, не день працівника лісу потрібно святкувати... А поминки справляти за лісом.

Цю фуру, пояснила вона, бачила 19 вересня на трасі з Дубровиці перед Сарнами.

Її повідомлення викликало широке обговорення. Користувачі мережі писали:

Таня Ольховик Страшно дивитись,як стогне асфальт під фурами з лісом.

Анатолій Кошмак Страшний суд для лісу вже наступив і ніяка влада не є цьому перепоною.Ріжуть здорові дерева пане Вова,сухі не втечуть.

Іван Кіранчук Немає вже в нас лісу, одні зарослі залишилися...

Едуард Наконечний Мій друг, в начальниках по лісі, але він міряє радіацію, видає заключення. От так він говорить, що 30%вивезли,вимили,що жук з'ів. Але садять вони багато, це для наших дітей (малих) і правнуків!

Сергій Пилипчук а чому ви всі не пишете про янтарщиків,які не садивше і навіть не знаючи як його садити,тобто ліс,винищили сотні гектарів лісу.Причому багато молодих посадок. так цього ніхто не баче і не пише .

Марія Шапірко Я 5 днів на тиждень по роботі їжджу по різним селам в сторону Рокитного...мені просто хочеться ридати,коли я бачу колону лісовозів,або фур з деревами...ВИВОЗЯТЬ КОЖНОГО ДНЯ,а інколи двічі на день!!!!Це жахливо....але дуже боюся лізти в цю справу і писати якісь звернення,бо там крутяться дуже великі гроші.

Ростислав Доманський Можу запевнити що за останній місяць притягнути більше 10 нашого району держслудбовців, за розкрадання та знищення лісових масивів а докінця року яких вина буде доведена отримають покарання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень