Вже 75 гривень: супермаркети встановили нові ціни на цукор, сіль, борошно та молочку в Україні

Як змінилася вартість продуктів?

Ціни на продукти в Україні регулярно зростають і все більше громадян опиняються на межі бідності. До прикладу, популярні мережі оновили ціни на цукор,  сіль,  борошно та молочку у супермаркетах. Щоправда, є й продукти, які трохи подешевшали.

Ціни на  сіль і цукор

Один кілограм солі зараз коштує від 19 грн до 35. Ціна залежить від класу солі. Протягом минулого місяця сіль не дорожчало. А от цукор додав кілька грн.. Раніше він коштував 29,86, а зараз за кіло треба віддати близько 35 грн.

Ціни на борошно

Борошно пшеничне подорожчало на кілька копійок, зараз кілограм коштує близько 24 грн. За два кілограми доведеться віддати 44. Місяцем раніше було на 2 грн дешевше.

Ціни на молочку

Молочні продукти демонструють іншу тенденцію. Наприклад, сир Простонаше 9% подешевшав з 78,22 грн до 75 грн за 300 грам.

Кефір Селянський продається за ціною минулого місяця – 47 грн за 950 мл. Його вартість коливається від 44 грн до 49 грн.

Джерело: hvylya

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень