Вийшов на обгін: на Рівненщині водій ВАЗівки збив пішохода (ФОТО)

Слідчі встановлюють обставини ДТП

Учора, 9 грудня, о 19:00 внаслідок порушення правил безпеки дорожнього руху в селі Велика Любаша сталася автопригода, у якій загинув пішохід.

Слідчі на місці події встановили, що 44-річний водій автомобіля «ВАЗ 2103», житель села Велика Любаша, під час обгону допустив наїзд на 45-річного пішохода, який ішов у зустрічному напрямку та вів велосипед в руках.

 

Попри вжиті реанімаційні заходи бригадою швидкої медичної допомоги, життя жителя села Підлужне врятувати не вдалося — чоловік загинув на місці події.

У рамках досудового розслідування встановлюють усі обставини та причини ДТП, що призвели до смерті потерпілого. Транспортний засіб вилучили. У водія відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння — за зовнішніми ознаками він був тверезий.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень