Вивозити організовано з дворів обрізане гілля дерев хочуть у Рівному

Проблему порушили на засіданні комісії міськради з міського господарства

Депутат Олег Дзецько поцікавився, чи не можна в один час у місті обрізати дерева і вивозити гілля. 

Ростислав Кралюк - керівник Комунального автотранспортного підприємства 1728, яке вивозить з Рівного сміття, зауважив, що у них 

нема дробилки для подрібнення гілля на щепу. Але вони є у тресті зеленого господарства і у спецкомбінаті. Тож саме до них гілля звозять, або, якщо воно їм не треба, доставляють на сміттєзвалище.

Також Ростислав Кралюк пояснив, що вивезення гілля не входить у тариф на сміття, тому про це повинні турбуватися самі мешканці. Хоча ідею організувати їх КАТП 1728 вже подавало.

Ростислав Кралюк

Говорить Ростислав Кралюк:

Колись ми хотіли щодо новорічних ялинок таку пропозицію дати: наприклад, на 25 січня всі ялинки винести, і ми б їх забрали. 

 

Нам почали писать у вайбері: «Це -  ваша робота. Я можу і в червні, і на Пасху викинуть. А ви повинні вивозити». Як розказали нам!

 

Начебто й ідея хороша. Казали: давайте в один день, масово, нормально буде.

Врешті, за пропозицією депутата Романа Стасюка, комісія вирішила зібрати на нараду представників всіх підприємств, які причетні до обрізання гілля, його вивезення та спалювання. І разом вирішити, як організувати роботу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень