Вивчили мову жестів. Юні рівняни відзначилися на 15-річчі «Світського життя» (ФОТО)

Виступали з гуртом «Антитіла»

Вихованці Театру Мод компанії ARTMODELS стали зірками «Світського життя з Катериною Осадчою».

Три десятки юнаків та дівчат з Рівного виступили на ювілейному концерті, який організував телеканал «1+1» до ювілею відомої програми.

 

Діти ARTMODELS виконали номер жестовою мовою, відтворюючи текст пісні «Там, де ми є» українського рок-гурту «Антитіла».

Таке запрошення надійшло до них від директора групи Сергія Вусика, і хоч на підготовку цього номеру лишалося кілька днів, рівняни погодилися на авантюру.

- Такі запрошення завше відбуваються у розпал підготовки чи втілення творчих проєктів ARTMODELS. Так було восени минулого року, коли нас кликали виступити у заключному концерті туру «HELLO» гурту «Антитіла» у Палаці Спорту, а ми готувалися до ювілейного сезону Першої у Рівному модної події FASHION TIME, що мала відбутися за два дні.

 

Так сталося і цього разу, коли ми перебували у 4-денному марафоні зйомок у рамках завершення сезону у Театрі Моди. Дякуємо нашим улюбленим музикантам за довіру. До ювілейного концерту програми «Світське життя» нам необхідно було вивчити жестовою мовою нову пісню «Антитіл».

 

Часу — менш як тиждень, запалу і бажання втілити задум режисерів — певно, на цілий рік. Звісно, ми погодилися. Безмежно вдячна своїй подрузі, викладачці мови жестів Юлії Сливці та тренеру тут на місці, нашій талановитій випускниці, а тепер колезі Дарії Ядчишиній.

 

Дяка також нашій неймовірній мамі Тані Демченко, усій команді організаторів, перукарів, візажистів, батьків. Мрії здійснюються! І далі буде! - розповідає засновниця компанії ARTMODELS, режисерка Оксана Ігас.

Локацію обрали серед природи — в Києві у Ботанічному саду ім. Гришка. Концерт записали ще місяць тому, але артисти до цього дня тримали інтригу. А презентували телевізійну версію на головному каналі країни у День Незалежності, 24 серпня.

Діти виступали перед зірковою публікою, яка їх і підтримувала.

Компліменти та оплески лунали для рівнян від зірок шоу-бізнесу, таких як Ольга Цибульська, Тіна Кароль, Ольга Сумська, Влад Яма та інші. А ще — за сценою тримали кулачки батьки артистів, які також були поряд і допомагали у підготовці разом з командою перукарів та гримерів.

Приємним бонусом для всіх була фотосесія з зірковими гостями.

На пам’ять лишились знімки з Монатіком і Вірою Брєжнєвою, Андре Таном, Тіною Кароль, учасниками MOZGI та багатьма іншими.

Ну і звісно, рівняни презентували та особисто вручили подарунок для Катерини Осадчої та улюбленого гурту «Антитіла».

До слова, це вже не перший тандем групи і учнів ARTMODELS.

Раніше рівняни виступали з «Антитілами» під час Всеукраїнського туру HELLO на «Арена Львів», а потім у Палаці Спорту у Києві — перед 10-тисячною аудиторією.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень