Вимушених переселенців на Рівненщині консультують юристи

На Рівненщині надають правову допомогу вимушеним переселенцям.

У рамках проекту внутрішньо переміщених осіб інформують про їхні законні права, засоби правового захисту і доступність юридичних послуг. Також кваліфіковані юристи надають первинну і вторинну правову допомогу: консультують через Skype, готують необхідні процесуальні документи та, за необхідності, представляють інтереси людей у судах.

Для отримання безоплатної правової допомоги та іншої інформації щодо свого статусу вимушені переселенці, які перебувають на Рівненщині, можуть звертатися до центрів права РОГО «Комітет виборців України» в Рівному та Сарнах.

Адреса центру права в м. Рівне: вул. Короленка, 6, 1 поверх, каб. 4. Тел.: (0362) 26-38-47, 26-29-43.

Адреса центру права в м. Сарни: вул. Суворова, 8. Тел.: (03655) 2-10-34.

Окрім Рівненської області, проект «Захист прав ВПО в Україні – правова допомога, інформаційні кампанії та цифрові інструменти» реалізовується у ще 9 областях: Волинській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень