Викрадений раніше Стрілець знову у Рівному і святкує День народження (ФОТО)

Йому 39.

Сергій Стрілець це той рівнянин, офіцер і учасник АТО, якого взагалі-то зараз судять на Луганщині.

Загальну увагу до постаті Стрільця привернули не стільки звинувачення (які є достатньо неоднозначними і багатьом видаються надуманими), як те, що цього чоловіка двічі намагалися викрасти із Рівного.

Спочатку, у грудні минулого року його із міської лікарні намагались вивезти невідомі, які представилися слідчими з міста Сватове.  Однак, тоді товариші Сергія його відстояли і вивезти не дали.

Проте, вже через місяць Стрільця таки підстерегли біля госпіталю й етапували на Луганщину, де колишнього військового звинувачують у викраденні людини.

Сергій цей факт заперечує й наполягає, що лише виконував наказ керівництва.

До останнього часу рівнянина тримали на Луганщині під вартою. Лише минулого тижня його адвокатам вдалося через суд змінити запобіжний захід для Сергія Стрільця, який за період АТО переніс дві контузії а пізніше ще й інсульт.

До Рівного Сергій повернувся минулого четверга, а вже сьогодні, 15 серпня, він отримує вітання від друзів та побратимів із Днем народження.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень