Виконавці з Рівненщини готуються до «Червоної Рути»

Фестиваль пройде наприкінці вересня у Маріуполі

Рівненські виконавці вирушать в Маріуполь для участі у фестивалі «Червона Рута», який пройде з 18 по 20 вересня . Рівне представлятимуть  Наталя Нижник, Анастасія Ястрижемська, Юлія Гуменюк, Олександра Домащук, Іванна Музика, Ніна Крутова, Щирська Анастасія,  гурти «Намисто», «Lex & Peps», «Кобзар», «Земля Мерцани», «Арома» та колективи Рівненського палацу дітей та молоді. Вони представлять свої твори у музичних жанрах: український автентичний фольклор, сучасна танцювальна музика, акустична музика та рок-музика. Гостем фестивалю стане і рівненський співак Леонід Репета, який у складі гурту «Незаймана земля» став лауреатом Першого фестивалю «Червона рута-1989» (Чернівці). Учасники відновлять репертуар тих часів на сучасний лад, серед якого твори: «Все для благо народу», «Танго смерті» і «Партійний вальс».У фінальних концертах «Червоної Рути» виступлять виконавці української діаспори з Канади, Америки, Австралії та Європи. Усього змагатимуться 350 молодих виконавців – переможців відбіркових конкурсів з усіх регіонів України, у тому числі і Криму. Змагання пройдуть у шести найпопулярніших музичних жанрах: сучасної бардівської патріотичної пісні, популярної, сучасної танцювальної, експериментальної та рок-музики, українського автентичного фольклору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень