Викладача правознавства, який продавав наркотики на Рівненщині, звільнили з-під варти (ФОТО)

Він вніс заставу одразу після рішення суду

Поліція Рівненщини повідомляє про результати судового засідання, яке відбулося у п’ятницю. Йдеться про 30-річного чоловіка з Корця, який викладає правознавство в одному з місцевих навчальних закладів.

Чоловіка поліцейські затримали на території його ж двору, коли той продавав марихуану. Те, що це були саме нарковмісні речовини, підтвердила експертиза. Першу ж аналогічну закупку поліцейські провели менш як місяць тому.

Під час обшуку у помешканні викладача, поліція виявила ще близько 30 грамів аналогічного наркотику і пристрій для його вживання.

Наркотик чоловік вирощував сам і продавав його у Корці постійно. На присадибній ділянці поліцейські виявили ще три кущі конопель. Він також зізнався, що і сам вживає цей наркотик.

Правознавця затримали та помістили до ізолятора. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Втім, суд задовольнив клопотання слідчого частково та обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 76 840 гривень. Одразу після засідання 30-річний кореччанин вказану суму сплатив, тож тепер перебуває на волі.

Додамо, що санкція інкримінованої йому статті передбачає від 6 до 10 років позбавлення волі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень