Вихователька, яку цькували в дитсадку, виграла суд на Волині

Проти керівництва

Вихователька з Володимира-Волинського Інна Путятіна, яку примушували пройти медогляд у психіатра і відсторонили від роботи, виграла суд.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, відповідне рішення опубліковане у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, завідувачка дитячого садка "Вишиванка" у Володимирі-Волинському Зоряна Гузь зобов'язала виховательку Інну Путятіну пройти позачерговий медичний огляд у лікаря-психіатра.

Вихователька вважає, що керівник закладу шукає підстави для звільнення її з роботи через особисті мотиви.

 

Після відмови Інни Путятіної проходити позачерговий огляд у психіатра, виховательку відсторонили від роботи, тому вона звернулася до суду.

Справу розглядав спочатку Володимир-Волинський міський суд, який виніс рішення на користь роботодавця.

Втім, Апеляційний суд Волинської області все ж встановив, що вимога завідувачки про проходження позачергового медичного огляду у психіатра була незаконною, тому зобов'язав керівництво дитячого садка поновити виховательку на роботі та виплатити заробітну плату за час вимушеного прогулу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень