Вихідці з Донецька побили учасника АТО з дружиною (ФОТО)

Чоловік нещодавно повернувся з полону бойовиків та лікувався від COVID-19

Повідомлення про подію, що сталася у столиці, на своїй сторінці у Facebook опублікував блогер Тимофій Гольц у суботу 17 жовтня.

Прізвище воїна публікувати не буду, але людина героїчна: більше двох років провів у полоні, в який потрапив під час виконання бойового завдання в тилу ворога.

 

У глибокому тилу - в окупованому Луганську. Причому, він з ще одним фахівцем своєї справи був затриманий вже  після успішного виконання завдання.

 

Був звільнений з полону в грудні 2019 року.

Гольц зазначає, що

16 жовтня, в глибокому нашому тилу, в центрі Києва, Івана побили вихідці з Донецька. Які перекрили проїжджу частину своєї машиною і яким зробив зауваження Іван.

 

До речі, Іван лежав  в госпіталі, ослаблений наслідками COVID-19.

Блогер також назвав ім'я ймовірного нападника та опублікував деякі дані з відкритих джерел про нього.  

За інформацією блогера, АТОвця побив Свиридов Ігор Вікторович, 25.08.1968 року народження.  Він зараз прописаний в Києві.  

Гольц написав, що на Свиридова зареєстровані автомобілі BMW X7, 2020 року випуску, MERCEDES-BENZ AMG GT 63 S, LAND ROVER DEFENDED, 2020 року випуску.

Викликає питання швидке збагачення Ігоря.  Ще в 2012 році він шукав роботу в Житомирі на 4000 грн (працював адміністратором в ТВ "Аванта", Житомир), а в 2020 році купує елітні авто. Привалило щастя? Звідки?

- запитує автор допису.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень