Вигнати члена міськвиконкому просять у Рівному

Для цього голова Нацкорпусу Рівненщини прийшов на засідання міськвиконкому

Це Ігор Сухий, який також є членом громадського формування з охорони громадського порядку «Характерник». Він нагадав членам міськвиконкому, що минулого разу на засіданні представник цього органу Ніна Скиба звинуватила членів їхньої організації у побитті дрифтерів – любителів швидкісної їзди на авто. Тоді Сухий попросив Ніну Скибу вибачитися, або надати висновки поліції про їхню причетність до побиття.

Втім, за словами керівника Нацкорпусу, ще висновків поліції щодо цього нема, а Ніна Скиба опублікувала у соцмережі ще одне звинувачення на адресу їхнього громадського формування, мовляв, вони спалили їй авто.

Тож Ігор Сухий заявив:

Я не знаю, як хто до своєї честі ставиться, а для мене і моїх хлопців це дуже принципово. Тому вже ніяких я виправдовувань, вибачень від неї не прошу. Або вона надає факти будь-яких слів, що вона про нас говорить. І тоді  я приношу вибачення, кажу: «Розформуйте нас». Або просто виженіть цю людину з виконкому. Тому що такі люди не повинні впливати на життя міста.

Але міський голова Володимир Хомко просив не говорити про Ніну Скибу, бо її нема на засіданні. І пояснив, що склад виконкому ухвалює міськрада на сесії. Тому виступати з цим треба на сесії, а не на засіданні міськвиконкому. Також порадив звертатися за відкликанням члена міськвиконкому до суду.    

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень