Видача посвідчень водія та реєстрація авто: «карантинний бум» у сервісних центрах Рівненщини

За тиждень, під час послаблення карантину, сервісні центри МВС в Рівненській області здійснили 1772 реєстраційних операцій

За перший тиждень роботи сервісні центри МВС в Рівненській області здійснили 1772 реєстраційних операцій. Так, лише за 5 днів фахівці сервісного центру МВС №5641, що в Рівному, здійснили 1140 реєстраційних операцій, а у 2019 році за цей же період – 997.

- За тиждень під час послаблення карантину сервісні центри МВС в Рівненській області також видали 330 посвідчень водія.

 

Під час послаблення карантину серед громадян найбільш популярними послугами, які надають сервісні центри МВС, є реєстрація, перереєстрація транспортного засобу та обмін посвідчення водія, виданого вперше терміном на 2 роки, — зауважила речниця сервісного центру МВС Ярослава Княжинська.

Нагадаємо, що з послабленням карантину, з 12 травня, сервісні центри МВС відновили свою роботу з можливістю відвідування всіх сервісних центрів МВС громадянами та надають усі адміністративні послуги, окрім прийняття практичних іспитів на право керування транспортним засобом.

Записатися на прийом до фахівця сервісного центру можна двома способами:

за попереднім записом через функціонал електронної черги, який розміщений на сайтах Головного сервісного центру МВС та регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області,

 

а також за номером телефону регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області (0362) 67 02 07 (на отримання послуг у ТСЦ МВС №5644 смт Володимирець).

Для зниження ризику інфікування у сервісних центрах МВС організовано проведення термометрії всім відвідувачам, можливість оброблення рук антисептичними засобами, а у приміщеннях запроваджено постійне вологе прибирання із застосуванням дезінфікуючих засобів та регулярне провітрювання.

Зауважимо, що використання засобів індивідуального захисту є обов’язковою умовою перебування у приміщеннях сервісних центрів МВС.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень