Вулиці Рівного патрулюватиме ще сотня жорсткіше вихованих поліцейських (ВІДЕО)

Нова рота патрульних сьогодні склала присягу

117 новоявлених поліцейських склали присягу на майдані Незалежності. З них 21 дівчина. До новобранців змінилися вимоги – тренування стали жорсткішими, підготовка тепер триває чотири місяці, а не три, як це було раніше. В подальшому тривалість навчання збільшуватиметься до шести місяців. Далі розповідає керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук:

Брали багато молодих, адже з них можна щось «виліпити». Середній вік – 26, але беремо від 20 до 34. Принципово мало беремо колишніх працівників. Їх серед новобранців лише троє. Багато з пенітенціарних установ прийшло, з держслужби охорони двоє. Дуже багато різних професій.   

Також у серед нових патрульних є 8 АТОвців. 11 чоловік, які сьогодні не потрапили на присягу, не склали іспити. На цьому набір патрульних не завершується.

Ще близько 80 поліцейських проходять навчання, каже Сергій Мерчук. Вони завершать навчання в березні. З ними у Патрульній поліції Рівненщини налічуватиметься 531 особа.

Половина від цієї кількості патрулюватиме обласний центр.

Також щомісяця буде оголошуватися конкурс на кілька вакантних посад. Окрім людей, поліцейські отримали 20 нових «MITSUBISHI Outlander » для патрулювання області. Завдяки цьому на вулицях Рівного замість чотирьох екіпажів постійно їздитиме 12.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень