Вуличний годинник з центру Рівного спишуть

Адже термін його експлуатації закінчився

Списати табло – годинник баштовий збираються на одній з найближчих сесій міськради Рівного. Детальніше розповідає директор комунального підприємства "Міськсвітло", яке обслуговувало годиннник,  Іван Черноморець:

Мова йде про старий годинник, який раніше розташовувався на центральному поштамті Рівного на майдані Незалежності. У серпні цього року ми його замінили на новий, куплений у полтавського виробника. А старий, ламповий, який був виготовлений рівненським заводом "Газотрон", досі зберігався на нашому підприємстві. Тож прийшов час його списати. Для цього потрібне відповідне рішення сесії. Після списання, може, десь його використаємо або здамо у металобрухт.     

Старий годинник з центру Рівного був введений в експлуатацію 15 років тому. На той момент він коштував майже 76 тисяч гривень. Годинник зняли з приміщенян "Укрпошти" тому, що він почав показувати неправильну інформацію, а потім половина його табло взагалі перегоріла. 

Нинішня ліквідаційна його вартість - трохи більша за 4 тисячі гривень. Іван Черноморець каже, що навряд чи когось цей годинник, який нині є "горою заліза", може зацікавити.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень