Втрати рф у телефоні: відслідковувати збитки росії стало ще простіше

Створили новий додаток

В Україні запрацював додаток, де можна поденно відслідковувати втрати російських військ. Прозорро.Продажі спільно з RBC Group запустили окремий публічний модуль аналітики з ключовими показниками по втратах росією особового складу та техніки у війні проти України.

За даними цієї аналітики, рф вже втратила $13,23 млрд.

Статистика формується на базі офіційних даних від Генштабу ЗСУ про втрати росії, а саме особистого складу та військової техніки: танків, літаків, гелікоптерів, БПЛА, автомобілів, кораблів тощо. Дані в розрізі періодів також дозволяють прогнозувати середню інтенсивність втрат окупантів та успіхів ЗСУ.

Статистика оновлюється щодня. Під кожною категорією можна побачити графік у розрізі певного періоду (поденно, потижнево і сумарно за весь період). І мобільну, і веб-версію можна знайти тут.

Джерело: Dev.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень