Всьоме отримав «Золотого м’яча» форвард ПСЖ

Найкращого футболіста планети назвали у Франції

France Football назвав переможця премії «Золотий м'яч-2021», яку вручили найкращому футболісту планети за підсумками календарного року. Трофей взяв форвард ПСЖ Ліонель Мессі.

34-річний аргентинець Ліонель Мессі визнаний найкращим гравцем 2021 року за версією авторитетного видання.

Лео виграв перший серйозний трофей на рівні збірних – Копа Амеріка, а також став найкращим бомбардиром Ла Ліги в складі Барселони.

Мессі випередив у голосуванні форварда Баварії Роберта Лєвандовскі, лідера Реала Каріма Бензема та хавбека Челсі Жоржінью. Приз йому вручив Луїс Суарес.

Цьогорічний «Золотий м'яч» став сьомим для Мессі. Раніше він здобував титул найкращого у 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 та 2019 роках.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень