Всього 1 склянка і тюль буде сяяти, як перший сніг: копійчана хитрість, про яку мало хто знає

Це дійсно працює

Тюль потребує особливого догляду. З часом він жовтіє, тож доводиться використовувати пральні засоби, але не всі підходять для прання таких делікатних речей.

Тож досвідчені господині мають лайфхак, як перетворити старий і сірий тюль на білосніжний. Потрібна 1 склянка секретного засобу.

Як прати тюль, аби він був білосніжним

Перш за все, тюль треба замочити у холодній воді на кілька годин. Якщо почати прати зразу у теплій воді, то тюль можна зіпсувати. Бо без видалення пилу та бруду з поверхні тканини ви не зможете отримати білосніжного кольору.

У процесі прання забруднення проникнуть ще глибше у волокна.

Після замочування покладіть тюль у пральну машину на дбайливе прання. На цьому етапі відбілювання теж не відбувається, ви все ще намагаєтесь позбутись від забруднень і пилу. Разом із відбілювачами тканина поглинає і сірий бруд, від чого стати білою точно не може.

Тепер потрібно приготувати холодний сольовий розчин.

У 3 літрах злегка теплої води потрібно розчинити 1 склянку звичайної солі.

Далі покладіть чистий тюль у такий розчин і залиште на 2-3 години. Після цього потрібно ретельно прополоскати тканину, аби позбутись від залишків солі. Ви можете запустити звичайне полоскання у пральній машині.

Після цього етапу ваш тюль буде ідеально білим.

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень