«Всіх незгодних розстрілюватимуть на місці»: пропагандисти Путіна відзначилися фейком про Україну (ВІДЕО)

Такий фейк викликав хвилю жартів серед українців

Російські пропагандисти в ефірі одного з телеканалів заявили, що Україна «тепер житиме за законами воєнного часу». Крім того, вони вигадали, що «всіх незгодних будуть розстрілювати на місці без розмови та суду».

Примітно, що такі фантазії у пропагандистів виникли після новини, що українська поліція перейшла на посилений режим несення служби. Про це в Telegram повідомив блогер Анатолій Штірліц.

Варто зазначити, що пропагандисти розповідали про «розстріли» на тлі відео з антитерористичних навчань Національної поліції у Херсонській області.

При цьому вони не уточнили, з чим саме варто бути «незгодним», щоб зазнати таких «заходів».

Такий фейк викликав хвилю жартів серед українців. Зокрема, на ахінею пропагандистів люди відповідали з іронією та «раділи», що не «зустріли на вулиці патруль поліції». Також українці згадали скандального нардепа Іллю Киву та з гумором зазначили, що саме тому він вирішив виїхати з країни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень