«Всіх незгодних розстрілюватимуть на місці»: пропагандисти Путіна відзначилися фейком про Україну (ВІДЕО)

Такий фейк викликав хвилю жартів серед українців

Російські пропагандисти в ефірі одного з телеканалів заявили, що Україна «тепер житиме за законами воєнного часу». Крім того, вони вигадали, що «всіх незгодних будуть розстрілювати на місці без розмови та суду».

Примітно, що такі фантазії у пропагандистів виникли після новини, що українська поліція перейшла на посилений режим несення служби. Про це в Telegram повідомив блогер Анатолій Штірліц.

Варто зазначити, що пропагандисти розповідали про «розстріли» на тлі відео з антитерористичних навчань Національної поліції у Херсонській області.

При цьому вони не уточнили, з чим саме варто бути «незгодним», щоб зазнати таких «заходів».

Такий фейк викликав хвилю жартів серед українців. Зокрема, на ахінею пропагандистів люди відповідали з іронією та «раділи», що не «зустріли на вулиці патруль поліції». Також українці згадали скандального нардепа Іллю Киву та з гумором зазначили, що саме тому він вирішив виїхати з країни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень