«Всє хотєлкі удовлєтворім», - пообіцяв міський голова депутатам Рівнеради

Депутати Рівнеради сьогодні розглядали зміни до бюджету міста на поточний рік, розподіливши понад 243 мільйона гривень, говорить начальник управління бюджету і фінансів Рівнеради Віктор Шульга:

- Загальна сума коштів, яка розподіляється, складає 243 мільйона 960,2 тисячі. Складається із вільних залишків коштів бюджету, як по загальному, так і по спеціальному фонду, залишків освітньої, медичної субвенцій і частинки коштів резервного фонду і нерозподіленого резерву.  

Депутати співають гімн перед засіданням

Серед основних змін, 900 тисяч, які передбачалися на 15-ту та 3-тю школи спрямували на ремонт інфекційного відділення лікарні.

35 млн передбачили на купівлю 7-ми нових тролейбусів.

А кошти, передбачені на проектно-кошторисну документацію ремонту вулиці Чорновола на 100 зменшили, адже цю частину грошей має докласти забудовник мікрорайону «На Щасливому».

Водночас, фінансування на розробку проекту поглиблення дна Басівкутського озера на 100 тисяч гривень збільшили.

До усіх об’єктів, з яких зняли фінансування, міський голова пообіцяв повернутися при перегляд перевиконання бюджету у квітні-травні, аби усі прохання депутатів задовольнити, говорить Володимир Хомко:

- Ми «дошліфуємо» перевиконанням… Всє хотєлкі удовлєтворім, не переживайте.

Крім того, 50 тисяч, які передбачали на купівлі велосипеду для туристично-інформаційного центру, начальник управління культури і туризму Тарас Максименко попросив перепризначити на створення порталу «Рівне туристичне». Цю пропозицію депутати підтримали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: бюджет 2018
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень