Все життя присвятив фармацевтичній діяльності: Помер засновник «Рівнефармації»

Вічна пам’ять!

Сьогодні з життя пішов корифей фармацевтичної галузі, заслужений працівник охорони здоров'я України та засновник «Рівнефармації» Володимир Синяк

Прощання відбудеться завтра, 22 вересня, о 10:30 у приміщені «Рівнефармації» на майдані Незалежності у Рівному. Також з Володимиром Синяком можна буде попрощатися о 12:00 на кладовищі у Новому дворі.   

Фармацевтична діяльність була справою всього життя Володимира Синяка. Він створив потужну та найбільшу аптечну структуру в області, дбав про надання якісної консультативної та медичної допомоги населенню, про розширення та розвиток аптечної галузі.

 

За його сприяння розпочали діяльність «Аптека для ветеранів» та «Аптека Музей» у Рівному, відкрили фармацевтичне відділення в Рівненському базовому медичному коледжі, – повідомили на сторінці «Рівнефармації» у Facebook.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень