«Все життя мріяла так назвати»: блогерка Верба розсекретила незвичне ім'я новонародженої доньки

Як воно звучить?

Відома українська блогерка Юлія Верба, розповіла, яке ім'я вона дала своїй новонародженій дочці.

21-річна блогерка разом з чоловіком Костянтином назвала крихітку Розою. Також у своєму Telegram-каналі знаменитість поділилася, що неймовірно тішиться такому вибору. І додала, що у її родині вже були жінки з іменем Роза, тож для молодої матусі це оригінальне ім'я набуло ще більшого сенсу.

- Роза. Все життя мріяла так назвати доньку. Бо кожна дівчина і жінка - квіточка, яку потрібно оберігати, доглядати, насолоджуватися нею і сильно любити, - підписала фото Верба.

На знімках блогерка також показала свій будинок з величезними букетами троянд та «фонтанами» з рожевих кульок. На одному з них було написано «Кохана, дякую за донечку», а на іншому «Роза, вітаємо вдома».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень