Події в Ізраїлі, спланувала Москва ще під час «здачі» Нагорного Карабаху? (6 ФОТО)

На Кazaпії радіють різанині євреїв

Не виключено, що трагічні події, які розгортаються сьогодні в Ізраїлі, були задумані та скоординовані між Хамасом, Тегереном та Москвою.

При чому, в цій комбінації задіяні й деякі діячі з Азербайджану, які, при цьому, не представляють офіційну владу Алієва.

От що з цього приводу пише Лев Надив

В течение сентября писал настойчиво лидеру наиболее рациональной политической силы в Израиле «Оцма Йехудит», влиятельному члену Правительства И. Бен Гвиру, да и на Фейсбуке (см. скрин комментария)

 

ДВЕ НЕДЕЛИ НАЗАД верно назвал день и час развязывания большой войны против Израиля.

 

В день падения Нагорного Карабаха была дана из Кремля отмашка на агрессию против Израиля и не случайно в тот же день командование Израильской армии доложили (ссылка в комменте) своему политическому руководству ложь, будто ХАМАС не собирается воевать.

 

Под диктовку своих московских хозяев, чтобы нападение террористов застало их страну и армию врасплох.

 

Новый этап наполеоновских планов околопутинского маньяка мусульманина И. Рагимова.

Сначала уничтожить самые ненавистные ему народы – Израиль и Армению (вместе с фрагментацией Ирана после ответноного удара Израиля).

 

Только потом начнется Большая Игра. Шантаж Европы стратегическими ядерными ударами с требованием открыть ее границы уйгурам и прочим центральноазиатским беженцам.

 

ТЮРКИЗАЦИЯ ЕВРОПЕЙСКОГО КОНТИНЕНТА. ТУРЕЦКОЕ ЗАВОЕВАНИЕ АРАБСКИХ НЕФТЕДОБЫВАЮЩИХ СТРАН.

 

Кстати, сегодня «Путинка Иля» как прозвали в Баку пропойцу Рагимова, отмечает в бункере Путина день рожденья российского диктатора (на фото: в бункере на днюхе 2021 г).

Араби б'ють та ґвалтують ізраїльських жінок

А на цьому відео палестинці закликають Путіна ще сильніше бити по Україні, аби вони приїхали й змогли поодружуватися на українках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень