Врятують від самотності: Ці породи котів найвідданіші

Мають майже собачу відданість

Бірманська кішка

Якщо ви хочете позбавитися від самотності й обрати собі домашнього улюбленця, зверніть увагу на бірманську кішку. Вони обожнюють господарів та будуть ходити слідом по квартирі, неначе песики, та спати поруч у ліжку.

Сіамська кішка

Сіамські кішки дуже активні та енергійні. Їхню грайливість господарі іноді сприймають за виявлення агресії. Насправді ці тваринки досить товариські та люблять поніжитися.

Ця порода відзначається надмірною «балакучістю». Сіамці нявчанням будуть відповідати господареві на кожну його фразу. Тож це ідеальний вибір для самотніх людей.

Сфінкс

Сфінкси – надзвичайно «ручні» та ніжні тварини. Вони щиро люблять господаря і миттєво реагують на зміну його настрою. Ці коти тендітні, вразливі та віддані своїм господарям та ніколи не залишать їх наодинці.

Меконг бобтейл

Представники цієї породи обожнюють гуляти на повідку по вулиці та гратися у команду «апорт», приносячи іграшки. Бобтейли не люблять відходити від господаря ні на крок і навіть не подумають кудись втекти під час прогулянки.

Регдолл

Редголли будуть вірними друзями для дітей, дорослих, літніх людей. Вони чудово співіснують з іншими тваринами в оселі. Єдиний мінус – ці коти дуже страждають від самотності й можуть пошкодити меблі або килимок, поки господар на роботі.

Можуть навчитися виконувати команди: Ці породи котів найрозумніші

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень