«Врятую від мобілізації»: скільки коштує «купити» жінку з інвалідністю, аби «відкосити» від служби

Українки з інвалідністю масово шукають чоловіків для фіктивних шлюбів та заробітку

В Україні триває загальна мобілізація громадян у зв'язку з воєнним станом та військовою агресією рф. А це означає, що більшість чоловіків буде призвано до армії для захисту нашої країни. Існує перелік причин, через які чоловік не може бути мобілізований, а також список тих, хто в період воєнного часу може виїхати за кордон.

Від мобілізації звільняються чоловіки, в яких дружина чи хтось із батьків мають інвалідність І чи II групи. Крім того, наявність подружжя з інвалідністю дає право оформити опіку та виїхати за кордон.

Цією лазівкою в законі почали користуватися багато жінок з інвалідністю. У соціальних мережах з'явилося багато груп, де пропонують чоловікам оформити фіктивний шлюб, за гроші. 

Шукаю жінку з інвалідністю для ФБ

Інтернет поповнили групи, де пропонують оформити фіктивний шлюб із жінкою, яка має інвалідність, за певну суму. Найбільше пропозицій та запитів – щоб «відкосити» від мобілізації. Трохи менше — щоби виїхати за межі України.

Варто зазначити, що в різних групах у соціальних мережах багато пропозицій від дівчат та жінок з інвалідністю — вони прямо пропонують оформити фіктивний шлюб з можливістю уникнути мобілізації в обмін на грошову винагороду.

Скільки коштує фіктивний шлюб

Ціна питання невелика, від 2 до 3 тисяч доларів. Хоча в Одесі вклалися лише у 8 тисяч гривень. У групах «тарифи» на фіктивний шлюб теж є різні, залежить від мети, групи інвалідності, віку, ризиків та багато іншого, можуть попросити й 50 тисяч гривень й 5 тисяч доларів.

Є різниця в ціні та по регіонах. Наприклад, у Львові, Києві та Одесі — ціна вища. А у невеликих населених пунктах готові укласти шлюб за 8-10-15 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень