Врятувала із-під обстрілів 16 собак:  жителька Київщини вивезла до Рівного цілий розплідник (ФОТО/ВІДЕО)

Додому всі разом повернуться після розмінування

Поблизу Рівного оселилася мешканців Київщини Світлана Барда, яка врятувала від окупації понад десяток собак із власного розплідника.

У рідному селі Березівці Бучанського району  Світлана разом із чоловіком тримали розплідник «тібетських мастифів» і «коргі». Коли ворог окупував населений пункт, то жінці разом із собаками вдалося евакуювалися через «зелений коридор». Сусід віддав мікроавтобус, яким вибралися з-під Києва.

У легковий автомобіль не помістилися б усі. Їхали довго, бо більш ніж половина — по житомирській трасі, де важка дорога. Але собаки перенесли все добре, – розповіла Світлана.  

Найбільше пощастило дівчинці мастифа Флай, яка з Гостомеля. Світлана продала туди щеня, але господарі попросили врятувати собача. І його привезли назад у розплідник.

Нині жінка разом із 16 собаками мешкає неподалік Рівного. Її разом із тваринами прихистили на своїй дачі господарі собаки, яку колись купили у Світлани.

 

Там щенятам є велике подвір'я, де можуть гуляти. Кормів завезли волонтери, до яких у центр щодня йдуть десятки переселенців з тваринами.

Важливо, що внаслідок вторгнення окупантів розплідник Світлани вцілів. Додому з 16-тьма собаками Світлана повернеться, коли завершать розмінування селища. З собою захопить і корм для тварин, які вижили в окупації та десятками бродять вулицями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень