Вперше в історії Chanel проведе показ на Кубі

Круїзну колекцію Карл Лагерфельд покаже в Гавані

Для презентації круїзних колекцій дому моди Chanel Карл Лагерфельд ось вже багато років поспіль обирає незвичні місця. Але тепер легендарному дизайнерові, схоже, вдалося перевершити самого себе: показ наступної круїзної колекції Chanel 2016/2017 пройде 3-го травня наступного року в Гавані.

Ніколи раніше в колекціях Лагерфельда для Chanel не спостерігалося південноамериканських мотивів, але кутюр'є давно славиться своїм умінням дивувати. У прес-релізі французького дому моди значиться, що «культурне багатство і відкритість Куби - джерело натхнення для Карла Лагерфельда і Chanel».

Попередні покази круїзних колекцій Chanel «подорожували» найрізноманітнішими містами та країнами - дефіле відбувалися в Маямі, Венеції, Сінгапурі та ін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень