«Воюють за паперовими картами 1980-х років»: Глава британського Міноборони спрогнозував поразку путіна у війні

Це вже видно

Глава Міністерства оборони Великої Британії Бен Уоллес заявив, що російська армія недостатньо оснащена для затяжної війни в Україні.

За його словами, рф вже зазнала поразки на кількох фронтах. Російські військові генерали погано підготували та спланували війну. У ворога є проблеми з обладнанням, постачанням, а також присутнє загальне моральне розкладання в армії.

Майже жоден із їхніх літаків не оснащений засобами ситуаційної обізнаності та цифрового керування боєм. Часто знаходять літаки з паперовими картами України 1980-х років.

 

Приймачі GPS були виявлені приклеєними до панелей приладів збитих російських Су-34, щоб пілоти знали, де вони знаходяться, через низьку якість їхніх власних систем, – розповів Бен Уоллес.

Такі самі проблеми є і з артилерією та бронетехнікою, через що їх неможливо використати для військових маневрів, а лише для ведення невибіркового вогню.

Глава Міністерства оборони Великої Британії також звернув увагу на те, що вже після другого тижня війни Росія різко знизила використання у повітрі високоточної зброї у зв'язку з її малою кількістю.

Уоллес висловив упевненість, що російський диктатор вже зазнав поразки, не маючи змоги виробляти важке озброєння у своїй країні. Він також заявив, що радянська манера управління наклала відбиток на діяльність нинішнього керівництва росії.

Тоді поведінка диктувалася страхом і підлабузництвом, і сьогодні російські збройні сили досі несуть цей радянський відбиток – відбиток аморальності та корупції, – сказав Уоллес.

Зараз путін керує бандитськими методами, а його оточення у всьому потурає своєму лідеру.

Джерело: Оbozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень