Восьмирічна дитина, яка у Рівному випала з вікна третього поверху, у комі

Хлопчик був удома з бабусею

Нагадаємо, сьогодні близько 13 години лікарі «швидкої» доставили у центральну міську лікарню восьмирічного хлопчика, який випав з вікна третього поверху будинку на вулиці Богоявленській.

 

У реанімаційному відділенні, куди госпіталізували дитину, медики діагностували у маленького пацієнта важку відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, перелом склепіння черепа та закриту травму грудної клітки. Медики роблять усе можливе, аби врятувати життя дитини, однак жодних прогнозів не дають, адже оцінюють його стан як вкрай важкий.

 

Дитина перебуває у комі на апараті штучного дихання, - повідомляє поліція.

Правоохоронці з’ясували, що хлопчик має інвалідність через відсутність мовлення. У той момент він перебував удома разом із 81-річною бабусею, адже мати була на роботі, а батько відлучився на деякий час.

Близько 12 години мешканці будинку навпроти помітили, що на землі хтось лежить. Підійшовши ближче, впізнали хлопчика та викликали швидку допомогу. Жінка із сусіднього будинку одразу піднялася до квартири, де той проживає. Із її слів, вона виявила відкрите вікно на кухні, а біля нього - стілець.

Подружжя виховує ще старшого сина. Сім’я характеризується позитивно, зі слів сусідів, діти ніколи не були без нагляду дорослих, - кажуть правоохоронці.

У ході розпочатого досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть усі обставини події.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень