Восьмеро учнів НВК «Колегіум» вирушають сьогодні до Греції представляти Україну (ФОТО)

Вони братимуть участь у Всесвітніх шкільних спортивно-освітніх іграх

Восьмеро учнів НВК «Колегіум» вирушають сьогодні на Всесвітні шкільні спортивно-освітні ігри у столицю Греції. У грудні рівняни здобули перемогу у фіналі Всеукраїнських змагань «Круті ігри».

У результаті - стали учасниками перших історичних для України всесвітніх ігор школярів. Про це «Радіо Трек» повідомив вчитель фізичної культури Рівненського навчально-виховного комплексу «Колегіум» Олег Левенець. Саме під його керівництвом школярі вирушать в Афіни у складі вісьмох учасників:

Софія Дячук, Анатолій Солодчук, Вікторія Карачун, Роман Дзюра, Софія Тарасович, Максим Ковальчук, Влада Савонік та Олександр Одемчук.

Їм успішно вдалося поєднати навчання і спорт, щоб вибороти путівку у Грецію.

Програма ігор насичена спортивними заходами і освітньою частиною. Рівненські учні відвідають Стародавню Олімпію, музеї, Акрополіс  в Афінах, стадіон «Панатінаїкос», де вперше у 1896 році відбулися сучасні Олімпійські ігри. Візьмуть участь у навчальних семінарах та тренінгах від професорів університетів. Серед спортивних заплановано захід «Чесна гра», захід, організований у співпраці з грецькою федерацією регбі; єдині змагання з баскетболу у академії EUROHOOPS та багато інших.

Упродовж тижня рівняни під керівництвом Олега Левенця представлятимуть Україну в Афінах серед дев’яти країн-учасниць: Бразилії, Болгарії, Бангладешу, КНР, Англії, Франції, Італії та Росії.

Всесвітні шкільні спортивно-освітні ігри, девіз яких «Освіта через спорт», організовують вже вшосте. Сьогодні вночі команда школярів вирушає з Рівного. Завтра вранці – літак з Борисполя. Повернуться рівняни 2 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень