«Воскресіння»: Пасажир із Данії не зміг відмити брудне вікно в потязі «УЗ»

На католицький Великдень іноземець купив у поїзд – швабру

Пасажир поїзда Ізмаїл – Київ, данець Йоханес Вамберг Андерсен був змушений самостійно купити швабру і мийний засіб, щоб помити вікно свого вагона, повідомляє PavlovskyNEWS.

Житель Копенгагена виставив фото у себе в Facebook і підписав, що «прибирати УЗ нелегко, але це треба робити, вірно?», а також додав, що бруд на поїздах УЗ «давній і стійкий» і що його довелося «довго відшкрібати».

«Воскресіння» - з Великоднем!

«Воскресіння» - щасливого Великодня!

Прибрати УЗ непросто, але це треба робити, правда?

У профілі данця написано, що він працював журналістом у газеті Kyiv Post, а також фрілансером у Dagbladet Information і Danmarks Radio.

Андерсен – співзасновник служби доставки їжі Farо, яка спеціалізується на стравах данської кухні.

У коментарях під постом він уточнив, що спочатку спробував відмити вікно серветками, але бруд в'ївся настільки сильно, що ці спроби були безуспішними. Тоді він вирішив узяти в руки швабру й мийний засіб.

 

Далі в нього запитали, де він узяв швабру.

 

Данець відповів, що купив у господарському магазині напередодні поїздки. Однак, за його словами, щоб очистити вікно потяга, потрібно брати щось «жорсткіше». Швабра погано відмила вікно, підсумував він.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень