Восени, життя цих знаків Зодіаку піде круто вгору

Перші ознаки змін вони відчують вже у липні

СКОРПІОНИ

Водний, мінливий та непередбачуваний Скорпіон може розраховувати на подарунки від зірок, починаючи з липня. Це передусім всілякі романтичні пристрасті та фантастичний успіх у роботі. Натомість Скорпіонам доведеться продемонструвати всі свої таланти та добряче попрацювати над проєктами. А от вдома на них чикає спокій і гармонія.

Восени ви можете отримати неочікувану пропозицію змінити роботу, а декому навіть запропонують переїзд, можливо й в іншу країну.

КОЗОРОГИ

У романтику несподівано собі порине і цей земний знак, за традицією зосереджений на роботі. Цілий рік представники знака переживають великі зміни і потрапляються у ситуації, які навряд чи могли собі уявити раніше. Козороги знайдуть нові хобі, причому для їх реалізації важливо мати друзів.

Тим із Козерогів, які вже перебувають у шлюбі, захочеться оновити стосунки. Але найбурхливіші часи спіткають одинаків. Їм захочеться свята, дивацтв та інших незвичайних речей.

Це не означає, що кар'єра піде до низу. Просто професійні навички оцінять за результатом виконаної роботи, і нічого дивного в цьому немає.

РИБИ

Весь рік Дракона водяний знак вважає трохи казковим, тому що справджується те, на що він не міг сподіватися раніше. Все буде добре і в другій половині року, коли події підштовхнуть Риб до шлюбу або сімейних поїздок.

Самотні представники знаку розквітнуть від нової зустрічі з любов'ю, і на цьому тлі кар'єра піде вгору, тому творчість Риб буде на висоті.

Багато в чому вони покладатимуться на свою інтуїцію. І саме вона дозволить вже у липні визначитися з основними напрямками, які пріоритетні для Риб. А от суттєве збільшення надходжень - чекайте в вересні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень