Ворожіння на Андрія. Цікаві способи дізнатися свою долю

Сьогодні останній день для ворожіння

День Андрія Первозванного вважається одним із найбільш слушний для ворожіння.

Ворожіння на воску

Один із найпростіших способів ворожіння. Для цього потрібна миска з холодною водою та свічка. Слід запалити свічку та тримати над мискою з водою, щоб віск капав у воду. Застиглі й затверділі фігурки потім діставали й тлумачили, наскільки вистачало фантазії.

Ворожіння на чашках

Для цього ворожіння знадобляться непрозорі  чашки, а також кілька предметів – кільце, монета, лавровий лист, компас, шматочок цукру, ключ та цукерка. Якщо чогось немає під рукою, можна просто намалювати все на папері.

Предмети викладають на стіл, і кожен накривають чашкою та перемішують між собою. Щоб дізнатися про долю, потрібно вибрати посудину і прочитати тлумачення:

  • обручка – до весілля;
  • монета – до багатства;
  • лавровий лист – до слави та визнання;
  • компас – до подорожі;
  • цукор – на щастя у коханні;
  • ключ – до переїзду;
  • цукерка – до народження дитини.

Ворожіння з взуття

Дуже просте та кумедне ворожіння. Щоб дізнатися про долю, потрібно кинути через ліве плече будь-який предмет взуття. Якщо в результаті падіння носок спрямований на двері, незабаром буде весілля.

Незвичайні ворожіння

 

  1. Цікавий спосіб дізнатися першу букву імені нареченого або нареченої - за шкіркою яблука. Для цього потрібно очистити максимально довгу шкірку, а потім кинути її через ліве плече. Яку літеру утворить шкірка – так і починатиметься ім'я коханої людини.

 

  1. Перевірений і дуже простий спосіб - написати на папірці імена протилежної статі і покласти під подушку на ніч. З ранку треба витягнути навмання першу-ліпшу руку і подивитися, кого приготує доля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень