Ворог на відстані витягнутої руки – Тельцям, надмірна безтурботність – Ракам: гороскоп на 11 січня

А Терезів чекають несподіванки

ОВНИ

Зорі сприяють новим партнерським і дружнім зв'язкам. Своїми ідеями ви зможете зацікавити впливових осіб. А якщо матимете чіткий план дій і строго будете його дотримуватися, то можете розраховувати на гарний результат.

ТЕЛЬЦІ

Якщо ви потребуєте покровителя чи захисника, то цього дня у вас є шанс зустріти потрібну людину. Не виключене укладання вигідних угод. Перш ніж досягти необхідного результату, вам доведеться подолати опір недоброзичливо налаштованих людей з найближчого оточення.

БЛИЗНЯТА

Зорі обіцяють успіх у фінансових справах. Ви зможете впоратися з проблемами, обравши нову стратегію. Ваші логіка та переконливість допоможуть успішно вирішити проблеми.

РАКИ

Через надмірну безтурботність вам буде важко зосередитися на роботі. Однак, варто зібратися, щоб не зіпсувати відносини з керівництвом.

ЛЕВИ

Цього дня пожвавляться дружні зв'язки, з'являться несподівані гроші. Якщо потрібно показати свої сильні якості, то краще відкрито заявити про себе – якщо не перестараєтеся, то матимете успіх.

ДІВИ

День підходить для виконання відповідальних завдань, що вимагають терпіння та уваги. Вам доведеться робити кілька справ одночасно, намагаючись сумлінно виконувати професійні обов'язки і не забувати при цьому піклуватися про домашніх.

ТЕРЕЗИ

Можливі приємні несподіванки не лише у діловому, а й у особистому житті. Відмовтеся від участі в авантюрних проєктах, які обіцяють великий прибуток. 

СКОРПІОНИ

Активно використовуйте можливості, які даватиме вам доля цього дня. Сміливо відстоюйте свою точку зору.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся діяти, використовуючи нестандартний підхід. І нікому не розповідайте про свої плани – можна тільки найближчим.

КОЗОРОГИ

Ви можете отримати пропозицію, яка внесе у життя суттєві зміни. Перш ніж прийняти або відкинути пропозицію, необхідно все ретельно зважити, оскільки ви ризикуєте діяти занадто імпульсивно.

ВОДОЛІЇ

Цього дня можливі сварки, непорозуміння, образи та обмани. Постарайтеся зберегти самовладання і стежте за своїми словами. 

РИБИ

У першій половині дня гармонійна взаємодія планет зробить вас мобільнішими й здатними до швидких рішень.  Уникайте ризику.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень